lördag 12 maj 2012

Panik nu

Freakade precis när jag fick ett sms om en som dricker alkoholfritt och nog därför är gravid. Jag får panik nu! Alla ska ha barn!? Har *vetat* sedan jag var liten att jag kommer stå kvar ensam som ett freak utan ungar. Det händer nu.

Men jag är bara 25!?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt ex har fru och två barn och jag är bara 27.

Myror och mjölk sa...

fortsatt panik!

Samma Anonym sa...

Och mina kompisar har köpt villa, i Stockholm, och de är lika gamla som mig.

Myror och mjölk sa...

vad händer. jag kan inte se att jag kommer lyckas ta mig ur andra hand-boendet förrän om typ sju år (när jag fått ihop tillräckligt med ködagar). och jag vill inte ha en villa. och inte en bebis.

får börja läsa nån kurs och skaffa yngre kompisar.

emma sofie w sa...

Du är inte ensam!! Jag freakade när två killar jag haft ihop det med inom loppet på ett år blev pappor (den ena fick en unge typ tio månader efter att vi hookade sista gången, eh).

Jag freakar också lite, men samtidigt, vafan, jag är bara 26 och dom flesta av mina vänner som har kids har varken utbildning eller liknande, prioriteringar?

Anonym sa...

Ok, jag är lite äldre än du.... (snart 33) men förstår vad du menar.... nästan ALLA har barn, sambo/man/fru och villa/radhus m.m.... känner mej väldigt ensam.... inte för att jag vill ha barn JUST NU, utan för att så många har redan gått om mej med hästlängder och jag har inte ens ens pojkvän....