torsdag 9 juli 2015

Baby

Sent i höst ska jag få ett litet barn. Jag vet till och med att det är en kille.

Vad konstigt det känns. Eftersom jag är så lång syns det egentligen inte ens och därför känns det kanske inte lika verkligt. Känner mig verkligen som en late bloomer med den futtiga magen.Men det ligger definitivt någon där i och jag har börjat köpa jättegulliga koftor åt honom på Tradera.

Jobbet känns allt mer oviktigt. Oh my God, I'm leaving! Och när jag kommer tillbaka ska jag nog se till att få jobba 80% resten av livet. Tredagarshelger är en gammal dröm som bara skulle kunna trumfas av tvådagarsvardag.

Jag längtar tills han är här. Innan dess har jag mycket att fundera över: ska jag behöva dela toalett på förlossningen, är det okej att ligga med datorn så som jag gör nu, kommer jag lyckas få min pappa att inte bli märkbart obekväm varje gång ungen är klädd i rosa/blommigt, är de vilda sparkarna efter särskilt onyttiga måltider ett tecken på att jag ger honom små sockerkickar i magen, och: föda med linser eller glasögon?

Tusen ytterligare frågor också så klart. Jag kommer tillbaka.

6 kommentarer:

SARA sa...

Nä men sluta är det sant?!!!! Åh GRATTIS!!! Så himla kul! Och en liten pöjk också! (Alltså ALLA i bloggosfären får pojkar, what's up with that?) ❤️❤️❤️

Gud, blev helt strålande glad här! Och du det här med magen, berättade för min chef i vecka 22 tror jag och för kollegorna allt senare, och ingen hade anat något. Tror det är vanligt att en får mage sent första gången.

Men alltså vilken himla fantastisk grej ni har framför er! Blir pirrig av att bara tänka på det.

SARA sa...

Jag födde förresten på SÖS, i rum med delad toalett (tror de liksom bara har ETT rum med eget badrum!). Aja. Det blev asbra ändå (trots att vi som du vet delar toalettfobi). Hade på mig linser. Allt gick fab.

Sara sa...

<3!

Myror och mjölk sa...

SARA: Tack <3! Och jag vet, känner knappt till en enda som inte fått en kille de senaste åren.

Så skönt att höra med din mage, är just i vecka 22 och endast med en riktigt tight kjol kan man ana något. Men då tänker jag också att jag alltid har haft en putmage och att det lika gärna även innan kan ha sett ut så här.

Linser - bra. Jag ser så dåligt i mina glasögon och tänker att de dessutom kan bli svettiga och i vägen. Toaletten - skönt att det inte var några problem för dig. Då ska det förhoppningsvis funka för mig också. Jag har en vag misstanke om att man struntar helt i de här sakerna när man väl är där så egentligen borde jag nog släppa de här farhågorna och börja läsa in mig mer på själva förlossningsarbetet. Dit har jag inte kommit än - är orolig för att bli rädd ju mer jag vet. Köper gulliga nappar och stickar en redan för kort (o-bred) filt i stället.

KRAM! Och tack för det du skrev.

Sara: :*

amanda sa...

Snälla, kan vi inte få höra mer om det här? Nyfiken jue.

SARA sa...

Instämmer med föregående talare: snälla skriv mer!! ❤️