torsdag 21 juli 2011

Tips!

Läs kommentaren i inlägget under. Helt normalt.

Borde jag skriva detta i citronskrift eller något så att inte framtida fruar kan läsa det här?

3 kommentarer:

Anonym sa...

"...men tänk dig själv den dagen när jag varit inne här och glömt rensa min webbhistorik varefter min dåvarande flickvän/fru snokar rätt på den här sidan..."

Varför slutar han inte bara läsa så att det inte finns någon historik att leta i? Och nej det strider inte mot PUL att skriva någons förnamn på en blogg, inte heller att publicera foton som man själv tagit.

Om man inte vill att folk ska blogga om saker som man gjort så är det bara att låta bli att göra dem. Det bryter inte mot några lagar om man bara skriver sanningen, ljuger man är det däremot förtal. Att han oroar sig för eventuella konsekvenser av dina blogginlägg känns nästan ännu mer egoistiskt än det som var anledningen till att du skrev dem från första början.

myror sa...

jag vet! nästa gång blir det nog ett hot om stämning. han drar ju bara till med sådant han sett på teve/läst i tidningen som låter bra.

och ang "dåvarande fru/flickvän". okänslig much!? så jävla dum i huvudet. och han planerar uppenbarligen att fortsätta vara en lögnare eftersom han ska surfa här och sedan radera historiken varje gång så hon inte ser något. känner igen det...

allvarligt talat hade jag börjat lugna ned mig på sistone, tänkt på annat/andra ibland. men det här väckte ju precis allt! nu är jag jätteupprörd och hatar det lilla krypet mer än någonsin. och det är även sorgligt hur någon kan personlighetsförändras så totalt. han fuckade upp min födelsedag. och det kommer... inte som en chock!

four-eyed fuck.

Anonym sa...

Men vilken dumskalle, argumenten är ju helt ihåliga!! Men eller hur, läs inte då, eller stå för vad du läser, eller stå för vad du gör, etc. Plus att om han skulle kunna vinna ett case där foton och namn inte får publiceras på internet, ja då skulle han kunna bli toppadvokat åt samtliga politiker och celebriteter i något papparazzi-land, det har liksom ingen lyckats med (jfr giggs injunction). Halmstrån, halmstrån....