tisdag 29 september 2009

Jag är inte glad, jag är förbannad nu

Felicia: Ser du så fina stolarna blev?

Aziz: Jag har sett.

Aziz: Väldigt ointresserad.

Felicia: Omg, fan vad oartig du är.

Aziz: Haha, men vafan Fellan. Om jag skulle berätta om hur kul jag tycker vintagesymaskiner är så vill jag att du säger till om du finner det ointressant.

Med tanke på antalet icke-kommentarer på inlägget nedan tycks Aziz åsikt vara ganska vanlig. Jag får väl acceptera det, men jag är inte glad.

4 kommentarer:

anna sa...

Jag tycker det blev asafint! Men jag är lat, därför gjorde jag först ingen kommentar på inlägget nedan. Ska jobba på det. Jag är djupt impad av dina skills!

För övrigt håller jag med så sjuuukt mycket om det du (och Znai dårå, hehe) skrev om facebookstatusuppdateringar. Hat!

Znai sa...

Jag tycker också det blev skitfint! Jag vill typ äta upp den där stolen, så fin är den. Kom nog bara inte på nåt roligt att säga om det.

Och nu börjar jag förekomma i andra kommenterares kommentarer! Betyder det att jag är kändis? Jag kan vara som din sidekick!

Ps omg felicia nu var ordet flani. Jag dör, vilken sorts klubb ska det vara?

Myror och mjölk sa...

anna: tack! nu får jag frid i själen :) (för att återkoppla till ämnet facebook-statusar). trots att det var jobbigt att måla så många stolar och bord tänkte jag ändå flera gånger: "kanske är det det här jag borde ägna mig åt i stället för journalistik?". började tvivla när jag fick så dålig respons, men efter dina och znais kommentarer är jag sugen igen!

znai: åååh, vilket fint omdöme! polkagrisar och kalle och chokladfabriken var faktiskt min inspiration!

jag tycker att znai har blivit en extramt viktig del av myror och mjölk. annas kommentar bevisar ju att det är så. vad sägs om ett gästinlägg i veckan? kunde heta något i stil med "znai zays".

flani är typ det gulligaste jag har hört! därför smärtar det mig att säga att det första jag tänker på är ett exhibitionistiskt ställe dit flamingos går för att onanera inför varandra.

Znai sa...

Hahahahaha you zlay me! Både med flamingosarna och med Znai zays, jag vet inte vilket som var roligast. Älskar att skratta ensam hemma i soffan, man känner sig som en sån seriemördare. Eh, typ.

Okej, nu var ordet dalizess. Jag fattar inte vad gud försöker säga mig men nånting är det ju helt klart.