måndag 21 september 2009

Jo, en bild som gör mig deppig:

Min förhoppning var att Katherine Moennig skulle bli typecastad i resten av sitt liv. Men nu ser hon alltså ut så här. Och hon spelar alltså en jättetråkig karaktär i en sugig dussinsåpa. Hade hon fortfarande varit Shane hade jag förstås kollat ändå, men nu suckar jag bara. Där försvann mitt gayalibi.

13 kommentarer:

Znai sa...

Vad är ett gayalibi?

/förvirrad gay

Myror och mjölk sa...

shane var mitt alibi, så att jag inte behövde känna mig så tråkigt straight och icke-öppen för andra möjligheter. det kändes bra att jag ville ligga med shane, helt enkelt. hon var mitt beard.

och ja, jag är medveten om att jag låter dum nu. men DU FRÅGADE!

Znai sa...

Men det måste ju finnas andra möjliga alibin! Jag kan ge dig en lista på kandidater i nästa mail. De flesta lär ju i och för sig vara seriefigurer.

Myror och mjölk sa...

please do! de får alltså gärna vara åt shane-hållet. (hade nog till exempel gillat kim i top model om det inte hade varit för hennes personlighet. http://www.bigbtv.com/Images/RealityTV/AmericasTopModel/AmericasTopModel5/cast/Kim2.jpg)

ps. med seriefigurer - menar du då förresten tecknade tjejer? för sådant tänder inte jag på, tyvärr.

f sa...

http://www.bigbtv.com/Images/RealityTV/AmericasTopModel/AmericasTopModel5/cast/Kim2.jpg

ny kim-länk.

f sa...

okej, FAIL. du får gärna googla "antm kim" om länkarna klipps av för dig också. kram!

Znai sa...

Meh hallå, klart jag vet vem kim är. Jag tyckte himla illa om henne, mest pga hennes personlighet. Men ärligt talat så tyckte jag inte hon var het heller. Fast det var kanske för att jag tyckte hon verkade så korkad.
Jag var kär i Bree, eller vad hette hon? Tror det var samma säsong. Kort svart tjej, kom trea tror jag. Åh så snygg! Fast litet galen, men det är väl alla som är med i top model.

Jag tänder inte specifikt på seriefigurer heller, men nu råkar det vara så att t.ex. sailor uranus är tecknad och det kan faktiskt inte jag rå för. Och gillade man shane så förstår jag inte hur man inte skulle kunna gilla henne.

f sa...

efter lite youtubande får jag hålla med om att uranus är het. fast det förstod jag att hon skulle vara så fort jag hörde hennes namn. tyvärr är hon väl död nu? att hon var tecknad var ju även det ett hinder för en riktig hook up, men att hon dessutom är död gör det svårt att dagdrömma om henne lika mycket som jag gjorde med shane. en dag SKULLE jag ju faktiskt ha kunnat träffa moennig. typ om hon var här på semester, för jag reser ju inte.

Znai sa...

Nej, hon är inte död! Varför trodde du det? Alltså, alla sailosarna dör ju typ i slutet av serien, men sen så startar dom liksom om tiden på nåt sätt så alla är levande igen. Vet inte riktigt hur det funkar, bäst att fråga nån astrofysiker.
Men jag fattar vad du menar, det är ju svårt att träffa tecknade människor i verkligheten. Jag ska försöka ha mest riktiga människor på listan.

Myror och mjölk sa...

jag trodde att hon var död eftersom den första videon som dök upp på youtube var "sailor uranus dies". fast jag borde ha förstått att sådant kan ändras!

har aldrig sett sailor moon innan, men sandybelle och candy candy (också japansk anime) - de var mästerverk som alla kusiner brukade sitta hemma hos mormor och titta på. dock aldrig riktigt lika populära som filmen "shag", som icke engelsktalande mormor hade hittat i någon realåda. minnen, minnen!

Znai sa...

Jag hoppas att du inte är lika snabb att dra slutsatser nästa gång!

Hahaha, shag. It just isn't like the old days anymore.

Znai sa...

Jag kom på att jag glömde gaylistan i mailet! Men den tar nog litet tid att sammanställa i alla fall. Får komma senare.

Myror och mjölk sa...

jag behöver den more than ever, känner jag! bäst att jag börjar sss:a!